Gelukkig nieuwjaar & nieuwe layout

Al onze lezers wensen we een gezond en bewust nieuw jaar toe met veel licht, liefde en geluk.

We hebben tegelijk met het nieuwe jaar, een nieuwe layout online gezet. De nieuwe layout werkt ook op mobiele apparaten zoals de iPad, iPhone en Android tablets of telefoons. Ook kunnen we nu makkelijker YouTube filmpjes toevoegen aan de homepage. Met veel plezier zullen we ook in 2013 weer veel leerzame artikelen brengen over onze passie: voeding en gezondheid. Ook hebben we nu de mogelijkheid toegevoegd om te kunnen reageren op een artikel.

Ondergetekende is op dit moment druk bezig met een aantal opleidingen zoals HBO Medische Basisvakken en Orthmoleculaire voedingsleer om nog meer adviezen en artikelen te kunnen verstrekken die gedegen onderbouwd kunnen worden. Het doel van de site is om mensen die gezonder, energieker en positiever in het leven willen staan een helpende hand te bieden.

Het komende jaar zullen we doorgaan met het brengen van tips, lezingen, cursussen, workshops, artikelen, radiointerviews, YouTube-interviews en nog veel meer. Zorg dat je ons volgt op facebook of twitter zodat we je altijd op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen!

We horen graag je mening over onze nieuwe layout (of iets anders) onder deze post…

Help anderen gezonder te worden en deel dit artikel:
Download nu tijdelijk gratis ons E-book Afvallen

Download nu tijdelijk gratis ons E-book Afvallen

Word lid van onze nieuwsbrief en ontvang gratis meer dan 100 wetenschappelijke tips om af te vallen!

Gelukt! Ga naar je inbox om het E-book te bekijken.