Gezocht: freelance tekstschrijver

Al meer dan 10 jaar voorzien we via aHealthylife jaarlijks miljoenen lezers van informatie om de gezondheid te verbeteren. In de loop van de jaren zijn onze adviezen steeds meer gebaseerd op inzichten in de medische literatuur. Wij vinden het belangrijk om onderbouwde adviezen te geven van hoge kwaliteit, via toegankelijke en inspirerende artikelen op onze website. Het schrijven van goede artikelen vraagt veel zorgvuldigheid en tijd, waardoor wij de laatste jaren onze eigen artikelen hebben afgewisseld met vertalingen van buitenlandse collega-sites. Omdat we graag zelf de maximale controle over de inhoud willen en het meer willen specificeren op de Nederlander, willen we meer artikelen van eigen hand op de site plaatsen.

Wij zoeken een tekstschrijver die:

  • Een voorliefde heeft voor voeding en gezondheid
  • Ruimdenkend is en zowel reguliere als alternatieve inzichten onderzoekt
  • Objectief en neutraal is
  • Ervaring heeft met het interpreteren van wetenschappelijke studies
  • Ingewikkelde studies kan terugvertalen naar praktische adviezen
  • Toegankelijke teksten kan produceren die iedereen begrijpt
  • Een aanverwante opleiding doet of heeft afgerond op HBO of universitair niveau, bijvoorbeeld voeding & diëtetiek, voeding & gezondheid, epidemiologie of gezondheidswetenschappen.

Wat bieden wij?
Door het schrijven van artikelen voor onze site leer je niet alleen zelf heel veel over voeding, gezondheid en leefstijl, ook draag je bij aan een hoger kennisniveau van miljoenen Nederlanders. Je bent onderdeel van een klein team en krijgt begeleiding in het verbeteren van je werk. We plaatsen jouw artikelen onder je eigen naam op de site, waardoor je kwaliteiten voor iedereen zichtbaar zijn. We werken het liefst met een vaste vergoeding per artikel. Bij interesse ontvangen we graag je CV + motivatie op [email protected].

Herken jij je in het bovenstaande? Dan hopen we spoedig van je te horen!

Download nu tijdelijk gratis ons E-book Afvallen

Download nu tijdelijk gratis ons E-book Afvallen

Word lid van onze nieuwsbrief en ontvang gratis meer dan 100 wetenschappelijke tips om af te vallen!

Gelukt! Ga naar je inbox om het E-book te bekijken.