web
statistics

Healthbox by Juglen Zwaan – Hoge korting op mooie producten!

Super leuk nieuws, want voor deze maand ben ik gevraagd om de Healthbox samen te stellen! De vorige was samengesteld door Ralph Moorman en binnen een paar dagen uitverkocht…

Ik ben supertrots met de Healthbox die ik zelf heb samengesteld. Het zijn namelijk mijn 13 favoriete producten die onbewerkt en puur natuur zijn. Er zitten geen rare hulpstoffen in en sta compleet achter deze producten. Met meer dan €100,- korting kan je nu genieten van mijn 13 favoriete producten.

Mijn Healthbox editie heeft een totaalwaarde van €145,- en is te verkrijgen vanaf €34,95. Op www.healthbox.nl (beperkte oplage en OP=OP).

Alle producten in deze box zijn onbewerkt en puur natuur. Er zitten geen rare hulpstoffen in.

Wat zit er in deze editie van de healthbox?

Latzimas – Olijfolie
Er wordt heel wat gerotzooid in olijfolieland, maar niet bij Latzimas. Het is een klein familiebedrijf dat deze biologische olie maakt van één soort biologische olijf, de Koroneika. De olie wordt zuurstofarm centrifugaal koud gewonnen en direct in glas gebotteld. Er komt geen plastic bij kijken. Deze olie is ook niet gefilterd, dus de actieve plantenstoffen zitten er gewoon in. Het beste kun je deze olie koud over de salade doen. Je kan hem ook gebruiken om mee te bakken, maar dan wel kort en niet te heet.

Squalan – Pure gezichtsolie
Je zou eigenlijk niks op je huid moeten smeren dat je ook niet kan eten. Deze olie bestaat uit maar één ingrediënt: squalaan. Dit is een lichaamseigen stof die zeer voedend is voor de huid. Het mooie is dat dit product compleet vegan is en onze lieve dieren met rust worden gelaten. Het flesje van Squalan is 50ML en heeft al een winkelwaarde van €59,- !

Breizh – Keltisch zeezout
Keltisch zeezout is het meest mineraalrijke zout ter wereld. Hierdoor heeft het een rijke smaak, waardoor chemische smaakmakers niet nodig zijn. Als je daar zeewier aan toevoegt, dan wordt niet alleen de smaak, maar ook de voedingswaarde verder verhoogd. Zo bevat zeewier oplosbare vezels, chlorofyl, jodium en vitamine B12.

Vitals – Spirulina
Ik ben erg enthousiast over de biologische lijn van Vitals. Ik ben ook erg enthousiast over het supplement spirulina. Nu heeft Vitals deze twee gecombineerd. Het leuke is dat er in deze tabletten niks anders zit dan spirulina. Geen rare hulpstoffen dus! Spirulina bevat bijzonder veel voedingsstoffen. Wat mij betreft is één van de belangrijkste chlorofyl. Deze komen we in onze voeding vaak tekort. Chlorofyl is omgezet zonlicht. Wie wil er niet dagelijks een beetje extra zonlicht?

Royal Green – Kokosolie
Kokosolie is het meest verzadigde vet in de natuur. Daarom is het goed bestand tegen warmte, licht en zuurstof. Ideaal om mee te bakken. Maar ook om op je huid aan te brengen. Er zijn grote verschillen in kokosolie, waarbij er een hoop niet door de keuring komen. De kokosolie van Royal Green komt met vlag en wimpel door mijn keuring. Het is koudgeperst, met geur en volledig biologisch. Ik vind dat deze heerlijk ruikt en smaakt. Heel romig. Daarom verdient deze olie een plek in deze box.

Testa – Omega 3
Vroeger leefden we in Afrika aan de kust en werd er veel vis gegeten. Tegenwoordig eten we weinig vis en als we die al eten is deze vaak geweekt en bevat daardoor weinig omega 3, maar wel veel omega 6. Vis maakt niet zelf de omega 3-vetzuren aan, maar haalt het uit algen. Waarom zouden wij de vissen lastigvallen als we het ook zelf direct uit algen kunnen halen? Testa bevat de lange keten omega vetzuren EPA en DHA, die we beide nodig hebben. Helemaal plantaardig. Ik slik deze zelf ook dagelijks.

Ralph Moorman – Boodschappen coach
De supermarkt is een plek geworden waar slimme marketeers ons proberen over te halen hun product te kopen. Om in de supermarkt nog gezonde keuzes te maken is verstand van zaken nodig. Ralph Moorman praat je in dit boek in één klap helemaal bij, zodat marketeers niet langer een loopje met je kunnen nemen. Hulde voor de uitgever CocoBooks die dit mede mogelijk heeft gemaakt!

Original Superfoods – Kurkuma
In de Ayurvedische geneeskunst gebruikt men kurkuma al vele eeuwen vanwege de heilzame eigenschappen. De moderne onderzoeken lijken de krachtige werking van kurkuma te bevestigen. Het is een zeer krachtige antioxidant die je kunt toevoegen aan rijst, woksaus of dranken. Zelf maak ik vaak een golden milk met kurkuma.

King Soba – Boekweit Quinoa Noodles
Veel Nederlanders eten ongemerkt 6 porties tarwe per dag. Omdat ik dit eenzijdig vind en omdat veel mensen liever glutenvrij eten ben ik op zoek gegaan naar alternatieven. In plaats van tarwepasta kun je ook variëren met de boekweit-quinoa noodles van Soba King. Boekweit en quinoa zijn eigenlijk geen granen, maar zaden. Ze zijn bijzonder rijk aan vezels en b-vitamines. De eiwitten die erin zitten zijn ook nog eens compleet van samenstelling.

Zechsal – Magnesiumspray
Magnesium is betrokken bij meer dan 300 enzymatische reacties in het lichaam. Veel Nederlanders lopen ongemerkt rond met een tekort. Mensen met veel stress verbruiken al snel hun magnesiumreserve. Deze kan weer worden aangevuld met magnesiumspray. Deze kun je op de huid aanbrengen, waardoor het magnesium via de huid wordt opgenomen in het lichaam. Zechsal is een heel goed merk met gevoel voor design en kwaliteit.

Zeewierpasta – Sea more
Normale pasta wordt gemaakt van tarwe, maar deze zeewierpasta komt van de zeewier Himanthalia Elongata. Helemaal vrij van gluten en ook nog eens een rijke bron van vezels, omega 3, jodium, ijzer en vitamine C. Deze zeewierpasta is eigenlijk gewoon een groente. Bij mij staat deze regelmatig op het menu!

Ananda – Chocolade
Gezond en lekker kan absoluut samengaan. Dat bewijzen deze pure chocoladerepen van Ananda. Chocolade is één van de rijkste bronnen van magnesium in de natuur. Ook bevat het heel veel antioxidanten. Eén of twee partjes per dag zijn al voldoende om effect te hebben in het lichaam.

Tee Fee – Venkelthee
Deze thee bevat venkel en groene stevia. Groene stevia is onbewerkte stevia met een dropachtige smaak. Het smaakt licht-zoet. Venkel kan kalmerend werkend op de spijsvertering. Deze thee is daarom ideaal om na het eten te drinken.

Wil je ook deze Healthbox in huis hebben? Dat kan! De waarde van de box is € 144,95, maar is nu te bestellen vanaf € 34,95 op www.healthbox.nl. We hebben slechts een beperkte oplage, dus op is op…

Help anderen gezonder te worden en deel dit artikel:

22 gedachten over “Healthbox by Juglen Zwaan – Hoge korting op mooie producten!”

 1. Mooie box! Ga er eentje van bestellen. Mis eigenlijk nog 1 product: pure, koudgeslagen honing. Misschien komt dat nog eens?

  • Klopt, eenmalig is de box € 44,95 en bij een abonnement € 34,95. Meestal is een abonnement goedkoper dan een los nummer, wordt bv ook bij tijdschriften en kranten gedaan.

 2. Anne dat klopt kwam ik net ook achter, komt omdat je het eenmalig besteld, neem je een abonnement bij Healthbox dan krijg je het voor 34,95 6x per jaar een box

 3. Ja dat klopt, viel mij erg ook tegen. Hebben ze het over marketeers van supermarkten doen ze het zelf ook, 34,95 maar eigenlijk 44,95 is als je het eenmalig wikt bestellen. Misleiding wat niet nodig is, vermeld of verwoord het dan anders.

  • Er staat bij vanaf en dat klopt gewoon. Er is dus geen sprake van misleiding. Ook met € 44,95 heb je ruim € 100 korting ten opzichte van de winkelprijs. Het is en blijft een superdeal natuurlijk! Houd er ook rekening mee dat de prijs inc verzending is, er komt dus niks bij. Ik ga zelf niet over de prijzen, maar wellicht kan je HealthBox een mailtje sturen met opbouwende feedback?

  • Dan is het bij mijn weten per box altijd 34,95… Scheelt een tientje per keer dus! De inhoud verschilt wel per editie, dus is echt een leuke aanbieding.

 4. Juglen compliment voor dit pakket, ikv ind het deze keer echt geweldig en zou alles gebruiken!
  HElaas lukt het financieel niet maar oh..wat een gave box!

 5. Ik heb de box besteld en ben er heel erg enthousiast over!! Met name over de gezichtsolie, die is echt heerlijk voor m’n huid! En ook het Keltische zeezout met zeewier erdoorheen smaakt top.

  Vraag me nog 1 ding af bij de magnesiumspray
  : is het normaal dat dit prikt op de huid als je het aanbrengt/opsprayt? Dat hadden m’n vriend en ik namelijk allebei. Het gevoel trekt na 5 minuten wel weg.
  Groeten,

  Hana

 6. Hana, dat is normaal bij magnesium, kijk dus uit waar je sprayt. best onder bv voetzolen of buik, niet in gezicht!

 7. ik had geklaagd eerder dat mijn doos niet aangekomen was na 2 weken. Bij deze mijn excuses, vandaag is het aangekomen en er zitten heel mooi producten erin.

 8. Ik wilde net vragen; hoe lang duurt het voor dat de doos bezorgd wordt? welke tijd staat daarvoor Juglen?

 9. Hoi Juglen. De healthbox die jij samenstelde is met goed bevallen, maar ik voel me na de levering van de tweede box toch enigszins op het verkeerde been gezet. Wellicht had ik kunnen weten dat jij alleen deze ene box samenstelde en dat ik daarna afhankelijk zou zijn van andere bedenkers. Maar toen ik de eerste box bestelde was ik nog in de waan dat alle boxen aan dezelfde hoge eisen zouden voldoen en dat jij er bij betrokken bent. Bij meerdere spullen uit de 2e box heb ik zeker mijn bedenkingen (o.a. Protein water met meerdere conserveermiddelen en noten van onduidelijke, niet biologische oorsprong). Hoewel ik het jou niet direct kwalijk neem, denk ik dat je niet moet willen dat je naam wordt gelinkt aan initiatieven die het mogelijk minder nauw nemen met de kwaliteit. Behalve deze tip, niets dan complimenten voor jouw werk!

  • Dank voor je compliment!!!

   Healthbox is op hun site wel transparant over de werkwijze:
   “De inhoud van de Healthbox is nooit het zelfde. We werken samen met Health experts die de box samenstellen / vullen. Die Health expert bepaald wat er in de box komt.”

   Ik heb eenmalig een box samengesteld, waarna ik het stokje aan Arie Boomsma heb gegeven. Elke box wordt door een andere ‘Health expert’ samengesteld. Het kan zeker zijn dat er soms ook wat mindere producten erin zitten. Omdat de box ruim € 100,- korting biedt op de winkelprijs, zal je wel altijd voldoende voordeel behouden. Liever zou ik ook zien dat er enkel toppers in de box zaten, maar daar heb ik helaas geen invloed op…

   • Ik ben het volledig met je eens. ontving vandaag de derde health box en ben echt stom verbaasd over de artikelen die de nodige ongezonde zoetmiddelen bevatten. verder heb ik helemaal niets aan allerlei dieet producten om af te vallen. Zonde van al die dure spullen.
    ik zou de health box het liefst per direct willen opzeggen en deze 3e health box terug sturen.
    de eerste health box was inderdaad prima maar de volgende zijn zeer teleurstellend

 10. Hai Juglen,

  ik heb jouw box toentertijd besteld. Er zaten allerlei kaarten bij waarmee je onder andere op je site de producten met korting na kan bestellen. Echter kan ik op je site http://www.ahealtylife.nl/webwinkel niets terugvinden. Alle links die ik daarop klik leiden naar andere advertenties. Ook als ik de producten in de zoekbalk intoets, krijg ik andere dingen te zien.

  Ik hoor graag hoe ik de producten alsnog na kan bestellen.

  Alvast dank!
  Groet Maïka

 11. Ik heb me aangemeld voor de healthbox, maar wat ik erg vind tegen vallen is dat er doucheschuim in zit met als hoofd ingrediënt sodium laureth/ lauryl sulfaat. Gezien dit behoorlijk chemische stoffen zijn, snap ik niet zo goed waarom dit in de box zat. Ik kan me ook herinneren dat je hier ook eens een blog over hebt geschreven en ik ben juist lid geworden van de healthbox omdat het allemaal natuurlijke producten zijn.

  • Hoi Nadine, ik ben zelf niet de eigenaar van healthbox.nl, ik ben slechts één van de vele samenstellers. De box die ik heb samengesteld kan ik absoluut 100% achterstaan. Nieuwe samenstellers maken weer andere keuzes, maar ik heb daar geen invloed op jammergenoeg. Soms vragen ze iemand uit de gezondheidswereld, maar soms ook een sporter met weer een andere kijk op gezondheid. Ik zou ze vooral feedback geven, zodat ze weer strenger worden bij nieuwe boxen…

Reacties zijn gesloten.