Healthbox by Juglen Zwaan – Hoge korting op mooie producten!

Super leuk nieuws, want voor deze maand ben ik gevraagd om de Healthbox samen te stellen! De vorige was samengesteld door Ralph Moorman en binnen een paar dagen uitverkocht…

Ik ben supertrots met de Healthbox die ik zelf heb samengesteld. Het zijn namelijk mijn 13 favoriete producten die onbewerkt en puur natuur zijn. Er zitten geen rare hulpstoffen in en sta compleet achter deze producten. Met meer dan €100,- korting kan je nu genieten van mijn 13 favoriete producten.

Mijn Healthbox editie heeft een totaalwaarde van €145,- en is te verkrijgen vanaf €34,95. Op www.healthbox.nl (beperkte oplage en OP=OP).

Alle producten in deze box zijn onbewerkt en puur natuur. Er zitten geen rare hulpstoffen in.

Wat zit er in deze editie van de healthbox?

Latzimas – Olijfolie
Er wordt heel wat gerotzooid in olijfolieland, maar niet bij Latzimas. Het is een klein familiebedrijf dat deze biologische olie maakt van één soort biologische olijf, de Koroneika. De olie wordt zuurstofarm centrifugaal koud gewonnen en direct in glas gebotteld. Er komt geen plastic bij kijken. Deze olie is ook niet gefilterd, dus de actieve plantenstoffen zitten er gewoon in. Het beste kun je deze olie koud over de salade doen. Je kan hem ook gebruiken om mee te bakken, maar dan wel kort en niet te heet.

Squalan – Pure gezichtsolie
Je zou eigenlijk niks op je huid moeten smeren dat je ook niet kan eten. Deze olie bestaat uit maar één ingrediënt: squalaan. Dit is een lichaamseigen stof die zeer voedend is voor de huid. Het mooie is dat dit product compleet vegan is en onze lieve dieren met rust worden gelaten. Het flesje van Squalan is 50ML en heeft al een winkelwaarde van €59,- !

Breizh – Keltisch zeezout
Keltisch zeezout is het meest mineraalrijke zout ter wereld. Hierdoor heeft het een rijke smaak, waardoor chemische smaakmakers niet nodig zijn. Als je daar zeewier aan toevoegt, dan wordt niet alleen de smaak, maar ook de voedingswaarde verder verhoogd. Zo bevat zeewier oplosbare vezels, chlorofyl, jodium en vitamine B12.

Vitals – Spirulina
Ik ben erg enthousiast over de biologische lijn van Vitals. Ik ben ook erg enthousiast over het supplement spirulina. Nu heeft Vitals deze twee gecombineerd. Het leuke is dat er in deze tabletten niks anders zit dan spirulina. Geen rare hulpstoffen dus! Spirulina bevat bijzonder veel voedingsstoffen. Wat mij betreft is één van de belangrijkste chlorofyl. Deze komen we in onze voeding vaak tekort. Chlorofyl is omgezet zonlicht. Wie wil er niet dagelijks een beetje extra zonlicht?

Royal Green – Kokosolie
Kokosolie is het meest verzadigde vet in de natuur. Daarom is het goed bestand tegen warmte, licht en zuurstof. Ideaal om mee te bakken. Maar ook om op je huid aan te brengen. Er zijn grote verschillen in kokosolie, waarbij er een hoop niet door de keuring komen. De kokosolie van Royal Green komt met vlag en wimpel door mijn keuring. Het is koudgeperst, met geur en volledig biologisch. Ik vind dat deze heerlijk ruikt en smaakt. Heel romig. Daarom verdient deze olie een plek in deze box.

Testa – Omega 3
Vroeger leefden we in Afrika aan de kust en werd er veel vis gegeten. Tegenwoordig eten we weinig vis en als we die al eten is deze vaak geweekt en bevat daardoor weinig omega 3, maar wel veel omega 6. Vis maakt niet zelf de omega 3-vetzuren aan, maar haalt het uit algen. Waarom zouden wij de vissen lastigvallen als we het ook zelf direct uit algen kunnen halen? Testa bevat de lange keten omega vetzuren EPA en DHA, die we beide nodig hebben. Helemaal plantaardig. Ik slik deze zelf ook dagelijks.

Ralph Moorman – Boodschappen coach
De supermarkt is een plek geworden waar slimme marketeers ons proberen over te halen hun product te kopen. Om in de supermarkt nog gezonde keuzes te maken is verstand van zaken nodig. Ralph Moorman praat je in dit boek in één klap helemaal bij, zodat marketeers niet langer een loopje met je kunnen nemen. Hulde voor de uitgever CocoBooks die dit mede mogelijk heeft gemaakt!

Original Superfoods – Kurkuma
In de Ayurvedische geneeskunst gebruikt men kurkuma al vele eeuwen vanwege de heilzame eigenschappen. De moderne onderzoeken lijken de krachtige werking van kurkuma te bevestigen. Het is een zeer krachtige antioxidant die je kunt toevoegen aan rijst, woksaus of dranken. Zelf maak ik vaak een golden milk met kurkuma.

King Soba – Boekweit Quinoa Noodles
Veel Nederlanders eten ongemerkt 6 porties tarwe per dag. Omdat ik dit eenzijdig vind en omdat veel mensen liever glutenvrij eten ben ik op zoek gegaan naar alternatieven. In plaats van tarwepasta kun je ook variëren met de boekweit-quinoa noodles van Soba King. Boekweit en quinoa zijn eigenlijk geen granen, maar zaden. Ze zijn bijzonder rijk aan vezels en b-vitamines. De eiwitten die erin zitten zijn ook nog eens compleet van samenstelling.

Zechsal – Magnesiumspray
Magnesium is betrokken bij meer dan 300 enzymatische reacties in het lichaam. Veel Nederlanders lopen ongemerkt rond met een tekort. Mensen met veel stress verbruiken al snel hun magnesiumreserve. Deze kan weer worden aangevuld met magnesiumspray. Deze kun je op de huid aanbrengen, waardoor het magnesium via de huid wordt opgenomen in het lichaam. Zechsal is een heel goed merk met gevoel voor design en kwaliteit.

Zeewierpasta – Sea more
Normale pasta wordt gemaakt van tarwe, maar deze zeewierpasta komt van de zeewier Himanthalia Elongata. Helemaal vrij van gluten en ook nog eens een rijke bron van vezels, omega 3, jodium, ijzer en vitamine C. Deze zeewierpasta is eigenlijk gewoon een groente. Bij mij staat deze regelmatig op het menu!

Ananda – Chocolade
Gezond en lekker kan absoluut samengaan. Dat bewijzen deze pure chocoladerepen van Ananda. Chocolade is één van de rijkste bronnen van magnesium in de natuur. Ook bevat het heel veel antioxidanten. Eén of twee partjes per dag zijn al voldoende om effect te hebben in het lichaam.

Tee Fee – Venkelthee
Deze thee bevat venkel en groene stevia. Groene stevia is onbewerkte stevia met een dropachtige smaak. Het smaakt licht-zoet. Venkel kan kalmerend werkend op de spijsvertering. Deze thee is daarom ideaal om na het eten te drinken.

Wil je ook deze Healthbox in huis hebben? Dat kan! De waarde van de box is € 144,95, maar is nu te bestellen vanaf € 34,95 op www.healthbox.nl. We hebben slechts een beperkte oplage, dus op is op…

Help anderen gezonder te worden en deel dit artikel:
Download nu tijdelijk gratis ons E-book Afvallen

Download nu tijdelijk gratis ons E-book Afvallen

Word lid van onze nieuwsbrief en ontvang gratis meer dan 100 wetenschappelijke tips om af te vallen!

Gelukt! Ga naar je inbox om het E-book te bekijken.