web
statistics

Nu verkrijgbaar: JouwBox Kersteditie – Een gezond kerstpakket

Eerder dit jaar zaten Ralph Moorman en ik samen op de fiets en spraken we erover dat veel bedrijven hun personeel een ongezond kerstpakket geven. Dat moet beter kunnen vonden we! Toen besloten we om de handen inéén te slaan om een gezond kerstpakket samen te stellen, iets dat helemaal is gelukt met de JouwBox kersteditie. In de box zitten tal van mooie, gezonde producten, zoals onze biologische olijfolie, maar ook de Concentrace mineralendruppels, kurkumathee, biologische klaverhoning, aluminiumvrije deodorant, natuurlijke lippenstift, zwarte knoflook en nog heel veel meer. Deze speciale kersteditie van JouwBox heeft een totale winkelwaarde van maar liefst € 200,- en bevat in totaal 12 natuurlijke producten die voldoen aan de strenge richtlijnen van Ralph en mijzelf. Deze kerstbox is nu te bestellen voor € 39,- (abonnement) of € 49,- eenmalig. Zo kun je jezelf of iemand anders met de kerst een gezond kerstpakket cadeau doen! Inmiddels komt het einde van de voorraad in zicht, dus wees er op tijd bij!

Attentie: deze box is inmiddels helaas uitverkocht. De vorige box is nog wel hier verkrijgbaar (speciaal verpakt in kerstsfeer).

In de JouwBox kersteditie vind je de volgende producten:

 

VITALS – CONCENTRACE ® 50 ML – € 13,95
Dit product bevat vele mineralen, maar niet het bloeddruk verhogende natrium. Op sommige plekken in het land is het water arm aan mineralen. Met Concentrace van Vitals kun je je eigen rijke mineraalwater creëren.

NATURAL TEMPTATION – MY GOLDEN STAR THEE – € 3,49
Als er drie kruiden zijn die de hormoonbalans positief beïnvloeden dan zijn het gember, laos en kurkuma wel. Natural Temptation heeft ze alle drie samengebracht en er een heerlijke thee van gemaakt, altijd extra lekker tijdens de koude winterdagen.

MELVITA – 100% PUUR NATUUR BIOLOGISCHE KLAVERHONING – € 3,99
Honing is vooral bekend als zoete smaakmaker in voeding en dranken, maar wist je dat honing ook prima op de huid gesmeerd kan worden? Het maakt de huid lekker zacht en kan het helen van de huid bij beschadigingen ondersteunen. Daarnaast is honing ook verzachtend voor de keel. De biologische honing van MelVita is dus een heerlijk multifunctioneel product.

LATZIMAS – BIOLOGISCHE OLIJFOLIE – € 6,95
Zoals je waarschijnlijk wel weet is de ene olijfolie de ander niet. Zo is het van belang dat de olie extra vierge is, in een glazen fles zit, niet wordt geraffineerd, van biologische teelt afkomt, ongefilterd is, koudgeperst wordt en uiteraard een heerlijke smaak heeft. Aan al deze eisen voldoet deze olijfolie van Latzimas uit het mooie Kreta.

BY KELSHA – MATTE LIQUID LIPSTICK – € 14,95
Als we iets niet willen is dat iets dat je op je lippen smeert toxische en hormoonverstorende stoffen bevat. Als je voor een verkeerde lippenstift kiest krijg je daar namelijk meer van binnen dan je verwacht. Daarom hebben wij voor jou een topper uitgekozen zonder deze nadelen. Deze matte vloeibare waterproof lippenstift van By kelsha verzekert je tijdens de feestdagen van prachtige verzorgde lippen.

ERICA – ZILVER-DEO MILD 50 ML – € 6,95
Veel deodorant-soorten bevatten aluminium om het zweten tegen te gaan. De laatste jaren is er onder wetenschappers echter twijfel ontstaan over de veiligheid van dit ingrediënt. Daarom hebben wij uit voorzorg een deo gezocht die aluminiumvrij is. Deze zilverdeo van Erica werkt extra goed door colloïdaal zilver die de groei remt van bacteriën die ‘vervelende’ geuren kunnen afgeven.

SEACRET – MAKE-UP REMOVER DOEKJES – € 25
Als iets goed van pas komt tijdens deze feestmaanden dan is het wel make up remover. Deze remover doekjes van Seacret reinigen de huid effectief en maakt de huid meteen lekker zacht. De olie is verrijkt met aloe vera, dode zee mineralen en vitamine E.

FLOKY – ZWARTE KNOFLOOK GEPELD – € 4,69
Als er iets is dat lekker is, maar ook gezond dan is het de smaakmaker knoflook wel. Helaas is de geur minder gewenst, zeker wanneer je bij je schoonfamilie aan tafel zit met de kerst. Gelukkig is er nu een geniale oplossing hiervoor, namelijk zwarte knoflook van FLOKY. Door knoflook op 40 graden te laten fermenteren wordt de gezondheidswaarde zelfs NOG hoger, maar van die vervelende geur ben je af. Top dus!

MUDMASKY® – LEAVE-ME-ON WINTER MASK – € 49
De wintermaanden kunnen een behoorlijke aanslag op je huid zijn. Een beetje extra verzorging en bescherming is dus een goed idee. MudMasky heeft een speciaal leave-me-on winter mask, die je in de morgen na het douchen aan kunt brengen zodat jouw huid iedere dag winterklaar is.

PIROCHE COSMETIQUES – BODY OIL VANILLA 100 ML – € 21
Vanuit de JouwBox community krijgen we vaak de vraag wat nou een goede body olie is. Ons antwoord zit in deze JouwBox, namelijk de Vanilla Body Oil van Piroche. Ideaal om te gebruiken voor hydratatie en huidverzachting, maar zeker ook als massageolie tijdens de gezellige donkere dagen.

MAYBEAUTY – BODY SCRUB 220 GRAM – € 25
Het is heerlijk om de huid af en toe eens goed schoon te scrubben en de doorbloeding te stimuleren. Deze body scrub van Maybeauty bevat koudgeperste kokosolie om de huid zacht en rustig te maken en koffie om de doorbloeding nog meer te stimuleren.

Attentie: deze box is inmiddels helaas uitverkocht. De vorige box is nog wel hier verkrijgbaar (speciaal verpakt in kerstsfeer).

Help anderen gezonder te worden en deel dit artikel: