web
statistics

Nieuw: BPA-vrije seksspeeltjes in de aHealthylife WebWinkel

Dit was onze succesvolle 1 aprilgrap van 2015. Heel veel mensen zijn erin getrap. Je wil het misschien niet geloven, maar we hebben aardig wat reacties gekregen van mensen die ’em echt wilden bestellen. Een gat in de markt????

politiepakRegelmatig ontvangen we verzoeken om producten in onze webwinkel op te nemen. Vaak zijn deze verzoeken afkomstig van opdringerige verkopers die hun multi-level-marketing producten het liefst gisteren nog in onze webwinkel zouden zien. Goede producten hebben geen getrek en geduw nodig, want ze verkopen zichzelf. Gelukkig krijgen we ook goede bruikbare tips van onze volgers…

Zo’n 95% van de volgers van aHealthylife is vrouw. Om die reden hebben we enige tijd geleden gehoor gegeven aan het verzoek om 100% biologische tampons en maandverband in onze shop te zetten. Omdat dit zo’n succes was hebben we besloten om een antwoord te bieden op de veelvoorkomende vraag hoe het nu zit met de attributen voor in de slaapkamer. We krijgen dagelijks zo’n 200 – 300 vragen binnen. Een percentage van naar schatting 1 – 2% zijn van vrouwelijke volgers die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kunststof buddy’s.

De meeste vibrators worden in China gemaakt. Bij deze producten wordt er rijkelijk gebruik gemaakt van weekmakers zoals ftalaten en BPA. Deze stoffen geven soepelheid zodat het attribuut zich volledig aanpast aan je lichaam. Op de korte termijn is dit misschien prettig in gebruik, op de lange termijn kan dit schadelijke gevolgen hebben voor je gezondheid.

Bijwerkingen BPA en ftalaten:

  • Hoger risico op astma
  • Verhoogde kans op kanker
  • Overgewicht
  • Verminderde vruchtbaarheid

Omdat niemand deze stoffen in de buurt van de intieme delen wil hebben, hebben wij eindelijk de oplossing. We bieden nu glazen varianten aan met een ingebouwde vitaliser. Dat seks goed is voor de gezondheid, was al eerder in deze blog te lezen. Maar nu is het 2 vliegen in één klap met de ingebouwde vitaliser. Er zit een noord-zuid gerichte magneet in, die om een vortex draait. Hierdoor kan de intensiteit tijdens het gebruik kwadratisch toenemen. We hebben verschillende varianten in het assortiment. We raden aan om met een model te beginnen die voorzien is van een wat kleinere vitaliser. Het effect kan anders te overweldigend zijn. We hebben voor glas gekozen omdat de silicone variant minuscule scheurtjes kan krijgen, wat alles behalve hygiënisch is.

vibravi
De Vibravi 2000 is vanaf vandaag in onze webwinkel verkrijgbaar

Voor de volledigheid: we verzenden het pakje volledig discreet, dus er is geen risico op grote ogen van buren en of huisgenoten.

Mocht je tot de koop over willen gaan dan kun je het hier in onze webwinkel bestellen.

Dit was onze succesvolle 1 aprilgrap van 2015. Heel veel mensen zijn erin getrap. Je wil het misschien niet geloven, maar we hebben aardig wat reacties gekregen van mensen die ’em echt wilden bestellen. Een gat in de markt????

Help anderen gezonder te worden en deel dit artikel:
Send this to a friend