web
statistics

Yes, eindelijk een nieuwe layout!

Zoals je misschien gezien hebt, hebben we de site inmiddels voorzien van een nieuw uiterlijk. De vorige layout stamde nog uit de vorige eeuw (volgens sommigen).

De update kwam niet geheel vrijwillig. We waren al een tijdje bezig met een nieuwe layout, maar deze was nog lang niet af. Toen we gisteren te maken kregen met snelheidsproblemen van onze server moesten we noodgedwongen updaten, waardoor de vorige layout niet meer goed werkte. Dat betekende nachtwerk en updaten.

Veelgehoorde kritiek op de vorige layout was dat het zo proppievol was. Dit is nu wel anders. Alles is ruimtelijk opgezet, de letters lekker groot en alle poespas is verdwenen. Less is more, dus je ziet alleen nog waar het om draait. Keep it simple.

De site bestaat nu ruim 4 jaar en ik schrijf nog altijd met veel plezier. De site is geboren uit een voorliefde voor gezondheid. Sinds mijn 18e is gezondheid m’n hobby. Ik had niet kunnen denken dat deze site zou uitgroeien tot een platform waaraan we lezingen, trainingen, cursussen en een webshop zouden koppelen.

Inmiddels staat de nieuwe layout wel online, maar deze is nog niet helemaal af. We zullen er de komende tijd hier nog verder aan werken en de puntjes op de i gaan zetten. Als je op- of aanmerkingen hebt, laat dan een berichtje achter onder deze blog. Kan ik dat ook gelijk testen ;)

Help anderen gezonder te worden en deel dit artikel:

26 gedachten over “Yes, eindelijk een nieuwe layout!”

   • Prachtige site geworden overzichtelijk en groter lettertype compliment ga zo verder met de informatie over voeding. Misschien af en toe wat recepten zou wenselijk zijn.

 1. Nou ik vond die vorige layout wel duidelijk hoor. Iets kleinere lettertypes betekent meer overzicht en minder scrollen en persoonlijk Juglen vind ik het iets teveel wit. Misschien een beetje experimenteren met wat kleurtjes als blauw & grijs?

  Mvg,

  Kz

 2. Fijn, stuk rustiger, overzichtelijker en inderdaad weer van deze tijd :-) Ook op mobiel werkt hij, voor zover ik ‘m doorlopen heb, goed. Goed gedaan!

 3. Oh, ben ik de eerste? ?
  Ik ben dol op minimalistisch web ontwerp, dus ik vind ‘t prachtig!
  Kijk nu nog op foon – prima,lekkere grote letters! – ben benieuwd hoe ‘t er op groot scherm uitziet!

 4. Ziet er gelikt uit Juglen! Zouden de zoekmachines ook es moeten doen, zich bepalen tot het onderwerp waar wat over gezocht wordt net als de telefoonboeken, ik erger me groen en geel, want ze ‘doen maar wat’…

 5. Duidelijk, overzichtelijk en zonder veel afleidende poespas. Daar hou ik van. Het iets grotere lettertype vind ik prima op mijn mobiel!
  Ziet er zeer verzorgd uit!

 6. Mooi ‘collega’.. Ziet er tof uit. Idd mischien ietsje groter lettertype, maar we worden allemaal ouder; wellicht zeuren we over paar jaar over té klein lettertype.. ;-)

 7. Tegenwoordig zijn de nieuwe websites een achteruitgang. Vaak rommelig en onoverzichtelijkJe kunt vaak niks meer terug vinden. Maar deze website, Juglen lijkt daarop een uitzondering. Dus een verbetering. Mooie grote letters.

 8. Ik vond het altijd al mooi dus nu nog mooier! Ben nog steeds heel blij met je blogs! Dank je wel!

 9. Beste Juglen,
  Het grotere lettertype is winst voor “oudere” lezers. Wat het nog duidelijker zal maken is een ietsje donkere letter.
  De letter, die je nu gebruikt vervaagt bij een witte achtergrond. We kijken iedere week weer uit naar je nieuwsbrief :-)
  Groet, Rein en Ans.
  PS. Veel succes morgen bij het Voedingscentrum. Laat ze een POEPIE ruiken, om in stijl te blijven.

 10. Altijd al blij geweest met je blog/site en goede info, maar nu nog duidelijker en overzichtelijker. Ga aksjeblieft zo door!!!

 11. Ziet er werkelijk goed uit. Ga zo door. Enige teleurstelling is dat er nooit antwoord komt op mijn vragen. verder wel tevreden.

 12. Het is helder en duidelijk. Inhoud en vorm komen nu mooi overeen. Ik maak veelvuldig gebruik van deze site, als naslagwerk om even iets op te zoeken en vind altijd – to the point – informatie. Petje af voor het werk dat jullie neerzetten! Een punt van verbetering vind ik de boeken in de webshop. Ik vind deze niet praktisch in gebruik. Als ik bv. op een onderwerp zoek of daar een boek over is, moet ik alle boeken langs gaan. Volgens mij kan dat overzichtelijker, meer tijdbesparend en toegankelijker?

 13. Mooi duidelijk en overzichtelijk is het. Hoe meer info over een onderwerp hoe beter met info over naslagwerk ,sites of boeken. Je bent goed bezig de lezers bewuster te maken hoe met gezondheid om te gaan.Jou foto in je blauwe overhemd is ook aan vernieuwing toe. Een leuke actiefoto achter je laptop .’n Idee? Succes !

 14. Ik vind het helemaal geweldig, zoals jij, jullie bezig zijn.
  Ben werkelijk heel blij met de nieuwsbrief en met deze grotere letter.
  Ik kijk er iedere zondag er naar uit.
  Heel veel succes morgen.
  Gr. Tiny.

 15. Overzichtelijk en lekker snel en makkelijk door te klikken. Iets donkerder letter type zou ik ook wel prettig vinden.

 16. De letters zijn nu zo groot, dat ik uit moet zoomen om het te kunnen lezen.. of een paar meter naar achter moet schuiven :P

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend