Yes, eindelijk een nieuwe layout!

Zoals je misschien gezien hebt, hebben we de site inmiddels voorzien van een nieuw uiterlijk. De vorige layout stamde nog uit de vorige eeuw (volgens sommigen).

De update kwam niet geheel vrijwillig. We waren al een tijdje bezig met een nieuwe layout, maar deze was nog lang niet af. Toen we gisteren te maken kregen met snelheidsproblemen van onze server moesten we noodgedwongen updaten, waardoor de vorige layout niet meer goed werkte. Dat betekende nachtwerk en updaten.

Veelgehoorde kritiek op de vorige layout was dat het zo proppievol was. Dit is nu wel anders. Alles is ruimtelijk opgezet, de letters lekker groot en alle poespas is verdwenen. Less is more, dus je ziet alleen nog waar het om draait. Keep it simple.

De site bestaat nu ruim 4 jaar en ik schrijf nog altijd met veel plezier. De site is geboren uit een voorliefde voor gezondheid. Sinds mijn 18e is gezondheid m’n hobby. Ik had niet kunnen denken dat deze site zou uitgroeien tot een platform waaraan we lezingen, trainingen, cursussen en een webshop zouden koppelen.

Inmiddels staat de nieuwe layout wel online, maar deze is nog niet helemaal af. We zullen er de komende tijd hier nog verder aan werken en de puntjes op de i gaan zetten. Als je op- of aanmerkingen hebt, laat dan een berichtje achter onder deze blog. Kan ik dat ook gelijk testen ;)

Help anderen gezonder te worden en deel dit artikel:
Download nu tijdelijk gratis ons E-book Afvallen

Download nu tijdelijk gratis ons E-book Afvallen

Word lid van onze nieuwsbrief en ontvang gratis meer dan 100 wetenschappelijke tips om af te vallen!

Gelukt! Ga naar je inbox om het E-book te bekijken.