Lijst van het Resistente zetmeelgehalte van voedingsmiddelen

Voedsel

Hoeveelheid

Resistent zetmeel

(G / portie)

Banaan, licht groen

1 middelgrote, geschild

4.7

Haver

¼ kopje, ongekookt

4.4

Witte Bonen

½ kopje, bereid

3.7

Linzen

½ kopje, gekookt

3.4

Zoete bataat

½ kopje, gekookt

2.5

Kikkererwten

½ kopje, bereid

2.0

Erwten, groen

½ kopje, bereid

2.0

Gerst

½ kopje, gekookt

1.9

Rijst, bruin

½ kopje, gekookt

1.6

Kidney Beans

½ kopje, bereid

1.4

Fries roggebrood

1 plak

1.1

Rijst, wit

½ kopje, gekookt

1.1

Quinoa

½ kopje, gekookt

1.0

Corn Flakes

1 cup

0.9

Aardappel

½ kopje, gekookt / gepureerd

0.6-0.8

Haver, gekookt

1 kop, bereid

0.5

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken