Lijst van het Resistente zetmeelgehalte van voedingsmiddelen

Voedsel Hoeveelheid Resistent zetmeel
(G / portie)
Banaan, licht groen 1 middelgrote, geschild 4.7
Haver ¼ kopje, ongekookt 4.4
Witte Bonen ½ kopje, bereid 3.7
Linzen ½ kopje, gekookt 3.4
Zoete bataat ½ kopje, gekookt 2.5
Kikkererwten ½ kopje, bereid 2.0
Erwten, groen ½ kopje, bereid 2.0
Gerst ½ kopje, gekookt 1.9
Rijst, bruin ½ kopje, gekookt 1.6
Kidney Beans ½ kopje, bereid 1.4
Fries roggebrood 1 plak 1.1
Rijst, wit ½ kopje, gekookt 1.1
Quinoa ½ kopje, gekookt 1.0
Corn Flakes 1 cup 0.9
Aardappel ½ kopje, gekookt / gepureerd 0.6-0.8
Haver, gekookt 1 kop, bereid 0.5

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken