Lijst van het Resistente zetmeelgehalte van voedingsmiddelen

VoedselHoeveelheidResistent zetmeel
(G / portie)
Banaan, licht groen1 middelgrote, geschild4.7
Haver¼ kopje, ongekookt4.4
Witte Bonen½ kopje, bereid3.7
Linzen½ kopje, gekookt3.4
Zoete bataat½ kopje, gekookt2.5
Kikkererwten½ kopje, bereid2.0
Erwten, groen½ kopje, bereid2.0
Gerst½ kopje, gekookt1.9
Rijst, bruin½ kopje, gekookt1.6
Kidney Beans½ kopje, bereid1.4
Fries roggebrood1 plak1.1
Rijst, wit½ kopje, gekookt1.1
Quinoa½ kopje, gekookt1.0
Corn Flakes1 cup0.9
Aardappel½ kopje, gekookt / gepureerd0.6-0.8
Haver, gekookt1 kop, bereid0.5

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken