Radio

Ik ben vaste gast bij twee radio programma’s over gezondheid die niet alleen in de ether en op de kabel worden uitgezonden, maar gelukkig ook in Mp3 formaat te downloaden zijn. De shows kun je downloaden als podcast op Gezondheidsnieuwsradio.nl met als presentator Frank Ruiters en Uitdaging.net door Henk Mutsaers. De show van Frank Ruiters is regulier getint en de show van Henk Mustaers meer alternatief. Vaste gasten in de show van Henk zijn Mike Donkers en Ron Fonteine. In de show van Frank Ruiters rouleren de gasten: Ralph Moorman, Jesse van der velde, Gert Schuitemaker en nog veel meer leuke sprekers.

De Mp3 bestanden zijn gemakkelijk op je iPod, iPhone, USB Stick of andere media player te zetten zodat je onderweg kunt werken aan een betere gezondheid. Ik raad je aan om de shows of items meerdere keren te beluisteren. De hersenen werken namelijk goed op basis van herhaling, door te herhalen maak je je de stof eigen en houd je het ook echt vast.

Mocht je een vraag hebben dan kun je deze mailen naar Frank Ruiters en dan is de kans groot dat we deze beantwoorden in de uitzending.

Download nu tijdelijk gratis ons E-book Afvallen

Download nu tijdelijk gratis ons E-book Afvallen

Word lid van onze nieuwsbrief en ontvang gratis meer dan 100 wetenschappelijke tips om af te vallen!

Gelukt! Ga naar je inbox om het E-book te bekijken.