In Recepten

Ik krijg vaak de vraag wat te eten of te drinken. Ook voor mij is het een uitdaging om te variëren. Als ik niet oppas begin ik elke dag met hetzelfde ontbijt. Dat moest anders vond ik! Daarom heb ik een E-book gemaakt met meer dan 26 recepten, onderverdeeld in ontbijt, lunch, diner, desserts, tussendoortjes en dranken. Al deze recepten zijn vrij van suiker, gluten, zuivel en vlees. Het doel van het E-book is om het makkelijker te maken om meer groenten te eten en meer te variëren. Het E-book is prachtig geworden, ik ben er erg trots op. Nu komt het: ik geef dit weg, dus het is gratis te downloaden:

e-book-recepten

Hopelijk draagt dit E-book bij aan de invulling van een gezondere keuken zonder E-nummers, suiker, zuivel en gluten. Deze link mag je altijd op Facebook delen, hoe meer mensen we bereiken hoe beter. Ik ben de laatste tijd ook begonnen met mijn maaltijden op Instagram te zetten. Volg me hier dus gerust!

Help anderen gezonder te worden:

Gerelateerde Artikelen:

Showing 42 comments
 • Arendien

  Ben benieuwd en ga er zeker mee de keuken in.

 • Jan kool

  Leuk, zeker wat mee doen

 • Anja

  Super bedankt voor dit goede gratis (!) ebook. Ik blijf je eebsite zeker volgen.

 • Frapa

  Ben curieus ;-)
  THX hoor !

 • Jo tB

  Bedankt Juglan voor het gratis E-boek. Ook ik verval vaak in hetzelfde eten voor het ontbijt, dag in dag uit. Ik moet eigenlijk instellen: Maandag dit, dinsdag dat, woensdag zus, donderdag zo, vrijdag anders enz. Ik moet 7 recepten gaan verzamelen en consequent een maand toe gaan passen. Dan weer 7 recepten verzamelen voor de tweede maand.

 • mieke

  Aan Jo tB, dit vind ik een écht goed idee!!
  Aan Juglen, Wat een kado!! dank je wel! ik blijf niet alleen je website volgen … ik ga er ook veel reclame voor maken!

 • Marla

  In English?

  • Juglen Zwaan

   It’s in Dutch…

   • Wil

    Misschien is het een idee om het ook naar het Engels te vertalen dan kunnen jullie een nog grotere doelgroep ermee bereiken! Er zijn tenslotte een hoop mensen over de hele wereld die variatie kunnen gebruiken in hun vegetarische maaltijden en of in hun diëten zonder suiker en of gluten.

 • Mieke

  Beste Juglen,
  Super bedankt voor het gratis ebook..
  Ik ben er erg blij mee..

 • greta

  bedankt hoor ga ‘t zeker uit proberen !.

 • Alexandra J

  Oehhh,ik ben geen kookwonder, verval makkelijk in herhaling, dus mijn dank is groot Jurglen!

 • Tanja Holthuis

  Dankjewel, ga er zeker gebruik van maken!

 • Tiny Kiraly

  Ik volg je al jaren ! Dit boek is echt een kadooootje !

 • M

  Ik ga eerst goed lezen en dan de knop om en ga er mee aan de slag

 • willy

  Bedankt. Ga binnenkort exorfine vrij probren.

 • Mcj van Stiphout

  Bedankt voor het boek, ik ga het zeker proberen, omdat ik heel veel darmklachten heb na het eten, misschien helpt het wel

 • Heavenly

  Wat fantastisch!!! Hartelijk dank voor dit cadeau en alle moeite ervoor!
  Ik ga er ook zeker iets mee doen :-))

 • Annie Laumen

  Thks voor het mooie en duidelijke boek.

 • andrea

  Dank je wel dat je dit belangeloos weggeeft. Ben heel benieuwd!

 • Iris

  Is het boek ook vrij van vis en andere dierlijke producten? Anders hoef ik het niet te downloaden :)

  • Juglen Zwaan

   Ja, al is het mogelijk om optioneel dierlijke producten toe te voegen….

 • Tineke

  Dank je wel voor het E- book,
  Staan lekkere recepten en ga er zeker recepten van maken.
  Groetjes Tineke

 • Natascha Vollebregt

  Geweldig dank je wel. Mijn man heeft intolerantie voor histamine. Ga er dus op zeker mee werken. Het hele gezin. 🌞💚

 • Iris

  Super! Ga ermee aan de slag. Ben beetje de weg kwijt geraakt in de wirwar van alle reclame en trends van het moment. Wat is nu echt gezond..?
  Thanks voor het delen en de missie om mensen gezond te maken.

 • Miranda

  Beetje raar, zuivelvrij recepten met roomboter. En beetje raar dat mijn reactie hierover wordt verwijderd.

  • Juglen Zwaan

   Dank voor de suggestie. Ik heb op deze punten het e-book inmiddels aangepast. Als mogelijke vervanger kun je namelijk ook kokosolie gebruiken ;)

 • Hilda Liekens

  Bedankt voor het E boek. Er zijn zoveel boeken maar dit is fantastisch want het is super gezond plus niet te moeilijk om de recepten te maken. Dus nogmaals dank je wel.

 • Paula

  Bedankt voor het gratis e book ben er blij mee ziet er goed uit.
  Begin morgen gelijk ik ben sinds maart veganistisch gaan eten en tot nu toe ongelooflijk na ongeveer 30 jaar aan de astma medicijnen niets meer moeten gebruiken. Bestel ze nog wel want je weet maar nooit kan het nog steeds niet geloven maar tot nu toe gaat het super.

  Vr gr paula

 • Ina Steenhuis

  Hartelijke dank voor de e-boek, ga het zeker uitproberen.

 • Jenny

  Heb het nu ontvangen! Hartelijk bedankt!

 • Judy

  Thanx

 • Aatje

  Dank je wel voor het e-book!! Heel fijn om een handvat te hebben om gezond te eten! Ik blijf je volgen, bijzonder interessant!! Dank!!

 • Omajan

  Dank je wel voor je e-book. Ik ga ermee aan de slag.

 • Wil

  Bedankt ik blijf het volgen

 • Gea

  Ik ben allergisch voor bepaalde E-nrs en ben hier erg blij mee. Bedankt

 • Irma

  Heel erg bedankt! Ik ga hem gauw bekijken.

 • Nollyvangaart-konermann

  Volg al een tidje de nieuwsbrief en vind dit aanbod fijn dank je voor de recepten, ga kijken wat ik er van gebruiken. Laat het weten als ik ze gezien heb,, succes!!!!!

 • Connie van Drecht

  Ik ben al een tijdje bezig met deze manier van eten en voel me er stukken beter door. Dit boek zal zeker bijdragen tot meer afwisseling dus ik ben zeer benieuwd wat voor lekkere recepten ik kan toevoegen aan mijn favorieten.

 • Gertrude

  Dankjewel! Ik ga er zeker iets mee doen. Top!

 • Lidarood

  Geweldig ik Volg je al Lang bedankt voor je Inzet

 • Susan

  Bedankt voor dit mooie boek, als oma van een kleindochter met allerlei allergieën ben ik er heel blij mee.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken