Basis receptenboek nu gratis te downloaden

Ik krijg vaak de vraag wat te eten of te drinken. Ook voor mij is het een uitdaging om te variëren. Als ik niet oppas begin ik elke dag met hetzelfde ontbijt. Dat moest anders vond ik! Daarom heb ik een E-book gemaakt met meer dan 26 recepten, onderverdeeld in ontbijt, lunch, diner, desserts, tussendoortjes en dranken. Al deze recepten zijn vrij van suiker, gluten, zuivel en vlees. Het doel van het E-book is om het makkelijker te maken om meer groenten te eten en meer te variëren. Het E-book is prachtig geworden, ik ben er erg trots op. Nu komt het: ik geef dit weg, dus het is gratis te downloaden:

e-book-recepten

Hopelijk draagt dit E-book bij aan de invulling van een gezondere keuken zonder E-nummers, suiker, zuivel en gluten. Deze link mag je altijd op Facebook delen, hoe meer mensen we bereiken hoe beter. Ik ben de laatste tijd ook begonnen met mijn maaltijden op Instagram te zetten. Volg me hier dus gerust!

Help anderen gezonder te worden en deel dit artikel:
Download nu tijdelijk gratis ons E-book Afvallen

Download nu tijdelijk gratis ons E-book Afvallen

Word lid van onze nieuwsbrief en ontvang gratis meer dan 100 wetenschappelijke tips om af te vallen!

Gelukt! Ga naar je inbox om het E-book te bekijken.