web
statistics

Basis receptenboek nu gratis te downloaden

Ik krijg vaak de vraag wat te eten of te drinken. Ook voor mij is het een uitdaging om te variëren. Als ik niet oppas begin ik elke dag met hetzelfde ontbijt. Dat moest anders vond ik! Daarom heb ik een E-book gemaakt met meer dan 26 recepten, onderverdeeld in ontbijt, lunch, diner, desserts, tussendoortjes en dranken. Al deze recepten zijn vrij van suiker, gluten, zuivel en vlees. Het doel van het E-book is om het makkelijker te maken om meer groenten te eten en meer te variëren. Het E-book is prachtig geworden, ik ben er erg trots op. Nu komt het: ik geef dit weg, dus het is gratis te downloaden:

e-book-recepten

Hopelijk draagt dit E-book bij aan de invulling van een gezondere keuken zonder E-nummers, suiker, zuivel en gluten. Deze link mag je altijd op Facebook delen, hoe meer mensen we bereiken hoe beter. Ik ben de laatste tijd ook begonnen met mijn maaltijden op Instagram te zetten. Volg me hier dus gerust!

Help anderen gezonder te worden en deel dit artikel:

42 gedachten over “Basis receptenboek nu gratis te downloaden”

 1. Bedankt Juglan voor het gratis E-boek. Ook ik verval vaak in hetzelfde eten voor het ontbijt, dag in dag uit. Ik moet eigenlijk instellen: Maandag dit, dinsdag dat, woensdag zus, donderdag zo, vrijdag anders enz. Ik moet 7 recepten gaan verzamelen en consequent een maand toe gaan passen. Dan weer 7 recepten verzamelen voor de tweede maand.

 2. Aan Jo tB, dit vind ik een écht goed idee!!
  Aan Juglen, Wat een kado!! dank je wel! ik blijf niet alleen je website volgen … ik ga er ook veel reclame voor maken!

   • Misschien is het een idee om het ook naar het Engels te vertalen dan kunnen jullie een nog grotere doelgroep ermee bereiken! Er zijn tenslotte een hoop mensen over de hele wereld die variatie kunnen gebruiken in hun vegetarische maaltijden en of in hun diëten zonder suiker en of gluten.

 3. Bedankt voor het boek, ik ga het zeker proberen, omdat ik heel veel darmklachten heb na het eten, misschien helpt het wel

 4. Wat fantastisch!!! Hartelijk dank voor dit cadeau en alle moeite ervoor!
  Ik ga er ook zeker iets mee doen :-))

 5. Dank je wel voor het E- book,
  Staan lekkere recepten en ga er zeker recepten van maken.
  Groetjes Tineke

 6. Super! Ga ermee aan de slag. Ben beetje de weg kwijt geraakt in de wirwar van alle reclame en trends van het moment. Wat is nu echt gezond..?
  Thanks voor het delen en de missie om mensen gezond te maken.

 7. Beetje raar, zuivelvrij recepten met roomboter. En beetje raar dat mijn reactie hierover wordt verwijderd.

  • Dank voor de suggestie. Ik heb op deze punten het e-book inmiddels aangepast. Als mogelijke vervanger kun je namelijk ook kokosolie gebruiken ;)

 8. Bedankt voor het E boek. Er zijn zoveel boeken maar dit is fantastisch want het is super gezond plus niet te moeilijk om de recepten te maken. Dus nogmaals dank je wel.

 9. Bedankt voor het gratis e book ben er blij mee ziet er goed uit.
  Begin morgen gelijk ik ben sinds maart veganistisch gaan eten en tot nu toe ongelooflijk na ongeveer 30 jaar aan de astma medicijnen niets meer moeten gebruiken. Bestel ze nog wel want je weet maar nooit kan het nog steeds niet geloven maar tot nu toe gaat het super.

  Vr gr paula

 10. Dank je wel voor het e-book!! Heel fijn om een handvat te hebben om gezond te eten! Ik blijf je volgen, bijzonder interessant!! Dank!!

 11. Volg al een tidje de nieuwsbrief en vind dit aanbod fijn dank je voor de recepten, ga kijken wat ik er van gebruiken. Laat het weten als ik ze gezien heb,, succes!!!!!

 12. Ik ben al een tijdje bezig met deze manier van eten en voel me er stukken beter door. Dit boek zal zeker bijdragen tot meer afwisseling dus ik ben zeer benieuwd wat voor lekkere recepten ik kan toevoegen aan mijn favorieten.

 13. Bedankt voor dit mooie boek, als oma van een kleindochter met allerlei allergieën ben ik er heel blij mee.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend