web
statistics

Download nu gratis ons nieuwe Soepen Recepten E-book!

Wij Nederlanders eten bijzonder weinig groenten. Uit recente cijfers van Eurostat blijkt zelfs dat we van alle Europese landen de minste groenten eten. In België eet men per persoon ruim het dubbele van wat wij doen. Groenten doen veel goeds voor onze gezondheid, dus hoe krijgen we hier nu meer van binnen? Een ideale manier om meer groenten tot je te nemen is het regelmatig eten van soep.

Om je een handje te helpen de groenteconsumptie te verhogen door middel van soep, hebben we nu een prachtig gratis E-book gemaakt met vele heerlijke soeprecepten op basis van groenten! Dit alles gerubriceerd op seizoen en voorzien van vele tips en achtergrondinformatie. Eet smakelijk!

Je kunt het hier downloaden:

 

Help anderen gezonder te worden en deel dit artikel:

38 gedachten over “Download nu gratis ons nieuwe Soepen Recepten E-book!”

  1. hoi Juglen,

    Dank je Juglen, ben er als ex kok heel erg blij mee, kan altijd lekkere recepten er bij gebruiken en zal er dan ook veel gebruik van maken want ben dol op soep,…vooral als het ook nog eens goed en gezond is.

    liefs Ida

    • Sommige recepten zijn op basis van bouillon. Aan jou de keuze voor je kiest voor de variant met of zonder zout. Als het maar vrij is van E-621 (ook wel gistextract genoemd).

  2. Wauw Juglen, wat een leuke recepten en een mooi overzichtelijk boekwerk! Top hoor en dank, ik ga van het weekend gelijk aan de slag, heb nog een flespompoen liggen.

  3. Heel erg bedankt voor het soepboek. Heb mijn kinderen ook getipt om via deze site gezonde recepten klaar te maken!

  4. Heb nu tweemaal gedownload, maar helaas niets ontvangen. Erg jammer, want ik ben gek op soep. Denk je dat het nog gaat lukken? Zit niet bij de spam!

Reacties zijn gesloten.