web
statistics

Mijn boek “De Supplementenwijzer” nu uit voorraad leverbaar

De SupplementenwijzerNa meer dan een half jaar hard werken zijn de boeken nu eindelijk van de pers. Ik zal je zeggen, het schrijven van een boek over gezondheid is eigenlijk helemaal niet goed voor je gezondheid! Het is een grote uitdaging om zo nu en dan toch even pauze te nemen en weg te lopen van het proces. Als je midden in de onderzoeken zit, wil je graag het antwoord vinden en is stoppen lastig. Gelukkig heb ik een ijzeren discipline!

Sinds 14 december 2012 is het niet meer toegestaan om als fabrikant van een supplement vrij op een etiket te vermelden wat de vermeende werkzaamheid is. De database met wel toegestane claims is zeer beperkt, waardoor de consument vaak in het duister tast. Is het een manier van de farmacie om mensen richting de reguliere medicatie te sturen? Om de kennis van duizenden jaren veilig te stellen heb ik alle relevante informatie gebundeld in dit naslagwerk. De oude kennis heb ik gecombineerd met recente wetenschappelijke studies, waardoor de werkzaamheid nog beter in kaart is gebracht. Om deze kennis van de werkzaamheden ook praktisch toepasbaar te maken heb ik achterin het boek een zelfhulpwijzer opgenomen, zodat je gemakkelijk kan zien welke supplementen je kan inzetten bij de meer dan honderd meest voorkomende klachten.

De Supplementenwijzer bevat uitgebreide informatie van alle veel verkochte supplementen die je in kunt zetten bij de meest uiteenlopende klachten.

In het boek vind je informatie over:

 • vitaminen;
 • mineralen;
 • aminozuren;
 • vetten & oliën;
 • superfoods;
 • kruiden & specerijen;
 • antioxidanten;
 • paddenstoelen;
 • probiotica;
 • en andere supplementen.

Ik sta er wel van te kijken dat een boek zoals dit nog nooit eerder is verschenen. Er bestaan wel boeken over de afzonderlijke onderwerpen vitamine & mineralen, superfoods, antioxidanten of probiotica. Een combinatie van al deze onderwerpen waarin ook de verbanden zichtbaar worden tussen de verschillende supplementen en onze gezondheid is er nog niet. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe supplementen en superfoods op het toneel verschenen die in nog geen enkel ander boek beschreven staan.

Ik heb er hard aan gewerkt en hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid van alle lezers van het boek. Onze gezondheid is vaak op een natuurlijke manier bij te sturen zonder synthetische medicatie.

Je kunt het boek via onze webshop bestellen:

De Supplementenwijzer

Alleen als je het via ons bestelt krijg je er een leuk cadeautje bij.

Mijn uitgever is succesboeken.nl. Deze uitgever heeft een voorliefde voor gezondheid en heeft dan ook veel succesvolle titels gepubliceerd:
Superfoods van David Wolfe
Bijnieruitputting van James L. Wilson
De lever- en galblaaszuivering van Andreas Moritz
Water – het goedkoopste medicijn van Fereydoon Batmanghelidj

Help anderen gezonder te worden en deel dit artikel:

13 gedachten over “Mijn boek “De Supplementenwijzer” nu uit voorraad leverbaar”

 1. Hoi , juglen
  Ten eerste natuurlijk van harte gefeliciteerd met je boek,heb hem al besteld wel via bol.com .
  Ik ben nu bezig in het boek van Gert schuitemaker, ook heel goed maar zoals ik begrijp is jouw boek nog meet uitgebreid,ben heel benieuwd.
  Weet zeker dat het een succes wordt ik gun je het in ieder geval van harte.

  Vr. gr Paula

 2. Hoi Juglen,

  Vandaag eindelijk tijd om je boek in te zien en kon het niet meer wegleggen.
  Er staat zoveel in, ongelofelijk.
  Ik ben er heel blij mee om bekende stoffen op te frissen en het zal voor stoffen die ik nog niet ken een mooie basis geven.
  Bedankt.

 3. Hi Juglen,

  Ik heb er al ff lekker in zitten bladeren. Het is een mooi overzichtelijk naslagwerk geworden dat prettig leesbaar is.
  Ook de zelfhulpwijzer is erg handig erbij. Het leuke aan zo’n boek is dat het niet uit maakt op welke bladzijde je begint. Het boek is een echte aanrader. Juglen bedankt!

 4. Vanmorgen “De supplementen wijzer”ontvangen. Een prachtig naslagwerk. Duidelijk,overzichtelijk en een hele mooie vormgeving. Een aanrader voor allen die geinspireerd willen worden op het gebied van gezondheid, voeding,supplementen en superfoods. Proficiat!

Reacties zijn gesloten.